top of page
Bridge Personality

În 2019, InnerLook Consulting aduce în România instrumentul Bridge Personality, probabil cel mai bun chestionar de personalitate disponibil astăzi.

Bridge Personality este instrumentul de evaluare a personalității de renume mondial pentru care este folosit selectarea și dezvoltarea angajaților. Acest instrument de evaluare se bazează pe ani de cercetări științifice în domeniu. Bridge Personality este singurul test de personalitate disponibil la nivel mondial, care măsoară personalitatea în conformitate cu factorii de personalitate „Big Five” și tipurile de personalitate Jung.

Bridge Personality măsoară personalitatea prin 34 de dimensiuni de personalitate și preferințele de comportament cu cele 16 tipologii Jung. Pe lângă o imagine de ansamblu a acestor dimensiuni și tipuri de personalitate, The Bridge Personality oferă, de asemenea, scoruri asupra celor 8 competențe solicitate cel mai frecvent în lumea afacerilor și în sectorul public. Configurarea sistemului de evaluare permite includerea competențelor suplimentare în rapoartele The Bridge Personality, dacă doriți acest lucru. 

Puteți afla mai multe detalii aici sau descărcând un model de raport.

De ce Bridge Personality?

Bridge Personality:

  • este un test extrem de fiabil și valid pentru a obține o perspectivă asupra personalității și competențelor angajaților Dvs.

  • utilizează tehnologia de întrebare interactivă, ceea ce înseamnă că testul ține cont de comportamentul de răspuns al candidatului.

  • măsoară dacă candidatul dvs. a fost sincer la completarea testului (rezultatele se bazează pe scoruri normative și ipsative;

  • folosit atât pentru selecția cât și pentru dezvoltarea și promovarea angajaților

  • disponibil în 20 de limbi, inclusiv engleză, germană, franceză, spaniolă și română;

 

Bridge Personality este un test de personalitate fiabil, valid și interactiv, pe care îl puteți folosi în mai multe scopuri. Pentru a afla mai multe, sunați la +40 372 95 33 33 sau trimiteți un e-mail.

Certificare Bridge Personality

Vă invităm să deveniți Partener prin participarea la procesul de certificare Bridge Personality!

 

Business Meeting

Atunci când am conceput procesul de certificare, am dorit să creăm o formulă care să garanteze pregătirea substanțială adecvată și care să fie accesibilă și convenabilă pentru potențialii parteneri. Folosind tehnologii moderne și instrumente de comunicare, oferim un proces de certificare, care poate avea loc atât online cât și în sediul nostru din București.

Procesul de certificare este realizat în întregime de consultanții InnerLook Consulting care au o pregătire relevantă și au dreptul unic de a efectua certificarea în România. Garantăm cel mai înalt nivel de competență de coaching, cunoștințe de afaceri și psihologice solide, precum și mulți ani de experiență, susținute de succese măsurabile și proiecte ambițioase, folosind instrumente psihometrice.

Pentru informații suplimentare cu privire la Certificarea Bridge Personality, vă rugăm sunați la +40 372 95 33 33 sau trimiteți un e-mail și vă vom contacta în cel mai scurt timp!

Model de raport de raport
bottom of page