top of page

Servicii de evaluare și rapoarte

Am construit și am livrat Centre de Evaluare (pentru specialiști, manageri și directori), am realizat profilarea și evaluarea echipelor (urmărind abilități și competențe diverse, niveluri de satisfacție și motivare, dinamica echipei, etc.) și am elaborat analize ale companiei (diagnoza culturii organizaționale, sondaje 360, sondaje ale brandului de angajator, etc.). Apoi, am oferit suport în integrarea rezultatelor în programe de training și coaching.

În plus, începând din 2019 am adus în România reputatul instrument Bridge Personality.

Centrul de evaluare

 

Noi recunoaștem că investiția continuă în indentificarea și dezvoltarea liderilor este unul dintre obiectivele mandatorii pentru organizațiile inteligente, deoarece mediul de afaceri actual solicită lideri puternici, direcție clară și oameni de o înaltă calitate în toate ariile.

 

Cel mai solicitat Centrul de Evaluare InnerLook include următoarele instrumente:

  1. In Basket pentru a evalua care este nivelul de competență și gradul în care aceasta competență este manifestată în activitățile profesionale curente;

  2. Studiul de caz ca instrument pentru observarea felului în care individul aplică competențele în interiorul echipei și cum contribuie la dezvoltarea echipei (ca suport) cu această competență;

  3. Interviu structurat pentru evaluarea modului în care individul a folosit această competență în experiența personală;

  4. Chestionar de personalitate pentru a determina felul în care personalitatea va facilita sau va inhiba aplicarea cu succes a acestei competențe în viața profesională reală.

Profilarea echipei

 

Întregul concept  InnerLook de profilare a echipei gravitează în jurul convingerii noastre profunde că omul este un puzzle de elemente (înnascute sau dobândite), elemente care determină și induc felul în care acesta se comportă.

 

Experiența noastră poate să îți ofere clarificări cu privire la:

  • Nivelul de dezvoltare al echipei în relație cu matricea de competență a companiei tale; 

  • Modul în care aceste competențe sunt livrate/ aplicate în cadrul echipei/ organizației;

  • Profilele de personalitate care acționează ca inhibator sau facilitator al acestor competențe;

 

precum și recomandări pentru fiecare individ și pentru dezvoltarea echipei. 

 

Folosind diferite instrumente, evaluăm: dinamica echipei, tiparele de comunicare, rolurile în echipă, stilurile de relaționare, nivelul de dezvoltare, preferințe de interacționare și factorii motivatori. 

Unul dintre cele mai apreciate instrumente utilizate sub licență pentru evaluarea și dezvoltarea echipelor  este GSI (Group Style Inventory).

Diagnoze departamentale

 

Pentru clienții noștri am construit sondaje și rapoarte (cultură organizatională, brand de angajator, satisfacția angajaților, orientare către client) și am oferit sprijin în gestionarea procesului, consolidarea rezultatelor finale și furnizarea recomandărilor.

 

În plus, începând cu 2014, împreună cu partenerul nostru Cleantech Romania, ne-a specializat în  Rapoarte de mediu și de responsabilitate socială corporativă (CSR)  acestea  urmând să devină mandatorii în viitorul apropiat pentru multe companii. În 26 februarie 2014, Consiliul European și Comisia Europeană au ajuns la o înțelegere care garantează că directivele europene viitoare privind responsabilitatea socială corporativă vor solicita ca toate companiile listate la bursă și care au mai mult de 500 de angajați vor fi obligate să raporteze anual performanța lor cu privire la număr de indicatori non-financiari. În mod specific, companiilor li se va solicita să furnizeze în raporatele lor anuale informații utile și relevante cu privire la: aspectele cu impact în respectarea drepturilor omului, performanța de mediu, măsurile anticorupție și programele pentru diversitate.

 

Dacă doreși să afli mai multe despre aceste rapoarte, te rugăm să ne trimiți un mesaj chiar azi!

Dacă sunteți interesați  de serviciile de evaluare InnerLook, vă rugăm să ne trimiteți o solicitare chiar acum! Vom  fi încântați să vă contactăm pentru a programa o întâlnire în acest sens!

bottom of page