Team Building . Te rugăm să vizitezi galeria cu imagini din evenimentele noastre!

Toate evenimentele noastre pornesc de la o idee creativa si urmăresc să declanșeze ceea ce îți dorești pentru echipa ta!

Metoda noastră de personalizare se aplică și evenimentelor noastre de team-building. Lasă-ne să te surprindem cu creativitatea noastră! Imediat ce am înțeles nevoile tale și contextul, vom crea pentru tine un scenariu unic: de la poveste, la activități și până la rezultatul final, îți vom propune un titlu, un logo, o tema și un stil al evenimentului, vom trimite invitații participanților și mesaje după terminarea evenimentului, îți vom livra un eveniment "la cheie", dacă asta îți dorești! Dacă nu, pur și simplu ne vom integra în temele și în timpul pe care dorești să îl aloci activităților noastre în programul evenimentului tău.

 

Ne-am distrat și am învățat cu grupuri de la 10 la 300 de oameni. Am organizat evenimente de interior și de exterior, la munte, la mare, în deltă, pe tot cuprinsul Romaniei și Bulgariei. Putem să facem filme și teatru de improvizație, să cântăm și să dansăm, să facem ski și navigație, să alergăm și să ne cățărăm, să facem diverse campanii și să construim, să organizam "festivaluri" și competiții sportive! Doar spune-ne ce preferințe ai și vom veni cu o propunere extraordinară! 

 

Dacă vrei să îți faci o idee despre atmosfera evenimentelor de team-bulding InnerLook, te rugăm să ne vizitezi galeria de mai sus.  Dacă te inspiră, trimite-ne chiar azi o solicitare. Vom fi încântați să discutăm și să îți trimitem propunerea noastră construită special pentru tine!