Training

 

Suntem specializați în învățare experiențială personalizată. Începem întotdeauna cu o discuție pentru a înțelege nevoile și specificul situației.  Apoi propunem un curriculum, o agendă și activități practice relevante. Dacă ești interesat de un training InnerLook croit pe măsura ta, trimite-ne o solicitare chiar acum!

 

Cele mai recomandate programe de training

#1. Lider sustenabil, echipă sustenabilă!

Obiectiv: Sprijin pentru reușita transformării tale într-un om sustentabil și intr-un lider care își va remodela într-un mod sustenabil viața, familia, echipa și profesia.

 

Acest concept este rezultatul a 20 de ani de muncă cu, pentru și printre oameni și a experienței a mii de ore de coaching, training, recrutare și consultanță. “Sustenabilul TU” este construit pe fundația celor mai solide instrumente de coaching și insight-uri neuropsihologice și are validarea rezultatelor a mii de oameni. Acest eveniment de 1 sau 2 zile este foarte practic și crează forumul potrivit pentru interacțiune relevantă. Este o experiență prin care toată lumea ar trebui sa treacă!

 

Dacă vrei să îți echilibrezi starea ta de “a face” cu starea ta de a “a fi”, nu există nimic mai insuflețitor și mai eliberator decât claritatea și scopul de a fi tu însuți/însăți! Noi vom arăta oglinda și vom facilita înțelegerea. Restul depinde de tine! Te rugăm să ne trimiți o solicitare chiar astăzi și îți vom trimite detaliile evenimentului.

#2. Inner Sales (Vânzarea din interior)

Obiectiv: Obține cunoștințele relevante și începe practica efectivă pentru dezvoltarea abilităților de vânzare mandatorii  în orice activitate de vânzări directe sau de management al clienților.

 

Dacă îți dorești să îți depășești barierele în vânzări, dacă vizezi să gestionezi într-un mod optim toate interacțiunile cu clienții, acest program a fost proiectat tine! În timpul cursului vom discuta despre procesul vânzării consultative, de etapa de pregătire a întâlnirii, până la realizarea vânzării și analiza de după vizita la client), vom trece în revistă cele mai bune tehnici de gestionare a obiecțiilor, vom practica cele mai bune tactici pentru a negocia acordul și vom crea împreună strategia TA pe term-lung personalizată pentru o comunicare constructivă și de impact pentru portofoliul tău de client.

 

Și totul va începe cu o privire din interior spre exterior: de la înțelegerea profundă a “minții și inimii” tale ți ale clienților tăi. În plus, după curs, vei beneficia de 3 sesiuni de coaching prin vizita la clienți insoțit de instructor.

 

Dacă vrei să afli mai multe, te rog să ne trimiți o solicitare chiar astăzi și vei primi detaliile cursului.

#3. In View (Training de recrutare și selecție)

Obiectiv: Caută și găsește persoana potrivită în cel mai scurt timp!

 

InView reprezintă învățăturile cumulate din experiența și expertiza noastră de head-hunting, adaptate să îți optimizeze procesul de recrutare și să inoveze metodele tale de selecție. InView integrează o metodologie totală, oferind un set de unelte practice care pornesc de la momentul identificării "terenului de vânătoare", până la metode creative de construire a canalului de candidați, oferind ghiduri de interviu și sfaturi pentru integrarea noului angajat.

 

Dacă activitatea ta implică și recrutarea, acesta este traingul care va face diferența pentru succesul tău! Dacă vrei să afli mai multe, te rog să ne trimiți o solicitare chiar astazi și vei primi detaliile cursului.

#4. Managementul timpului (Generația a V-a)

Obiectiv: Înțelege timpul, relația ta cu timpul și alege uneltele și metodele care ți se potrivesc pentru gestionarea ei.

 

În acest training vom vorbi despre geografia și psihologia timpului, vom identifica orientarea și ritmul tău natural, vom trece în revistă cele 4 generații de management al timpului și uneltele lor de management și vom înțelege a V-a Generație a timpului. Vom recunoaște mediul tău înconjurător actual, comportamentul și obișnuințele tale zilnice și vom alege instrumentele care funcționeaza și îți aduc rezultate.

 

Dacă doresti sa îți îmbunătățești sau să schimbi relația ta cu timpul, să te ajuți pe tine, familia și echipa ta, pășeste în Generatia a V-a! Dacă vrei să afli mai multe, te rog să ne trimiți o solicitare chiar astazi și vei primi detaliile cursului.

 

#5. Știința realizării:
(Obișnuițele tale privind obiectivele și productivitatea)

Obiectiv: Schimbă-ți paradigma de stabilire și de realizare a obiectivelor, învață principiile productivității, descoperă-ți barierele personale existente și pune la muncă obișnuințele potrivite!

 

În acest curs vom construi cea mai bună și mai eficientă piramidă a realizării țelurilor tale! Le vom formula, vom crea strategia corectă și vom alege tacticile și planul optim, vom contura obiceiurile potrivite necesare, vom identifica valorile și convingerile tale fundamentale legate de aceste obiective și vom așeza totul pe motivația ta de a le urma până la succesul final!

 

Dacă îți dorești să fii mai productiv, să folosești mai puțină energie și efort și să reușești în a genera rezultate de durată, acesta este traingul care îți va schimba viața! Află mai multe chiar azi! Trimite o solicitare  și vei primi detaliile cursului.