top of page

Clienți

Portofoliul InnerLook 

Testimoniale

Servicii furnizate:

recrutare & training

Servicii furnizate:

team-building, training, recruitare

"Ca  partener ai Departamentului Resurse Umane,  au fost întotdeauna receptivi nevoilor noastre, ne-au înțeles afacerea și ne-au recomandat candidații potriviți. [..] InnerLook este o echipă de profesioniști, tineri, ambițioși, deschiși, capabili să înțeleagă ce se potrivște clientului și ce nu, flexibili, devotați și orientați spre rezultate de calitate și sustenabilitate. Pentru aceste motive și nu numai, îi recomandăm cu caldură oricaror viitori clienți."

"Împărtășim aceleași valori și  interese cu echipa InnerLook, așadar colaborarea și cooperarea noastră a fost foarte eficientă, efectivă și de succes. Dacă o organizație își dorește să ia în considerare un partener profesionist care oferă consultanță în mod direct și cu valoare adaugată în proiecte solide de Resurse Umane, [..], alegeți InnerLook."

Servicii furnizate:

training, team-building

Servicii furnizate:

teambuilding, recruitment 

"De când am stabilit un parteneriat cu InnerLook, am avut ocazia să lucrăm în mai multe programe de team-building și am apreciat întotdeauna profesionalismul lor, ajutorul lor în definirea țelurilor și obiectivelor programelor, abilitatea lor de a propune soluții originale, pregătirea lor fără cusur și organizarea. Consultanții InnerLook au abilitatea de a înțelege nevoile organizației și de a propune metode pentru rezolvarea diverselor provocări cu rezultate pe termen lung."

"Colaborarea noastră profesională cu InnerLook a pornit de la un numitor comun: valorile în care credem și pe care le împărtășim. Ne-am dorit alături de noi nu doar o companie de consultanță, ci un partener. Iar misiunea pe care a avut-o compania InnerLook nu a fost una usoară: avem angajați care sunt foarte bine pregătiți și pe care am dorit să îi ducem și mai sus. Rezultatul le-a confirmat și depășit buna reputație, întrucât au livrat în mod profesionist sesiuni de training pe teme diverse și la toate nivelurile organizaționale la un standard calitativ pe care îl respectă în permanență."

Servicii furnizate:

recrutare, team-building, training 

"Structura programelor de 

teambuilding si training perfect adaptate la particularitatile si nevoile Wolf Theiss ne-a ajutat sa ne cunoastem mai bine si sa devenim mai buni.

[...] Responsabilitatea, creativitatea, receptivitatea, felxibilitatea, [...] dorința de reușită precum și profesionalismul general al echipei InnerLook ne-au demonstrat că această companie dispune de managementul și experiența necesarăa pentru a oferi servicii de foarte bună calitate”.

 

Servicii frunizate:

training, team-building

"Experiența echipei "Climbers”  Allergan Ophthalmology Ewopharma AG are deja un istoric de colaborare de peste 1 an cu InnerLook. În această perioadă am inițiat, dezvoltat și [implementat]  programul “Mountain Flag”. Acest program a fost desenat specific pentru nevoile echipei și are în vedere dezvoltarea abilităților de vânzare emoțională într-o înțelegere extensivă a conceptului, abordând atât vânzarea externă cât și vânzarea internă, în perspectiva profesională, dar și personală."

bottom of page